Είσοδος σπιτιού | Διακόσμηση με στυλ!
inart-diakosmisi-eisodou-1

Η πρώτη εντύπωση είναι σημαντική σε κάθε τομέα της ζωής μας, πόσο μάλλον στο χώρο που ζούμε. Άλλωστε δεν έχουμε δεύτερη ευκαιρία να κάνουμε πρώτη εντύπωση!

Η είσοδος ενός σπιτιού είναι η πρώτη εικόνα που αποκομίζουμε από αυτό και πιθανότατα αυτή που θα εντυπωθεί στο μυαλό μας μετά την αποχώρηση μας.

Διευκολύνοντας τη μετάβαση μας από τον έξω κόσμο στην προσωπική μας οικιακή ζώνη, το φουαγιέ αποτελεί κομβικό σημείο του σπιτιού, το οποίο μπορεί αφενός μεν να εξυπηρετήσει τις λειτουργικές μας ανάγκες, αφετέρου δε, να δώσει το στίγμα της αισθητικής μας.

Η δημιουργία ενός εκλεπτυσμένου καλαίσθητου φουαγιέ, ξεκινά με την κατανόηση του ρόλου του μέσα στο χώρο, σε συνδυασμό με την αίσθηση που επιθυμούμε να αποπνέει.

Ένα ζεστό καλωσόρισμα

Μικρές πολυθρόνες ντυμένες με υφάσματα σε γήινες γλυκές αποχρώσεις δίπλα σε μια κονσόλα στα φυσικά χρώματα του ξύλου και μια γκαλερί από οικογενειακές φωτογραφίες στον τοίχο, θα δώσουν στον χώρο υποδοχής του σπιτιού  έναν τόνο ζεστό και φιλόξενο.

inart-diakosmisi-eisodou-3

Ρομαντική διάθεση

Μια  πολυθρόνα σε  στυλ  romantic σεταρισμένη με μια frosted pink κονσόλα με floral λεπτομέρειες και ενσωματωμένο καθρέπτη, ένα φωτιστικό από δαντέλα και ένας πίνακας αντίστοιχου ύφους στον τοίχο προϊδεάζουν χαριτωμένα τη ρομαντική διακοσμητική διάθεση του υπόλοιπου σπιτιού.

inart-diakosmisi-eisodou-6

Πρακτικότητα και άνεση

Μια συρταριέρα που θα φιλοξενήσει χρηστικά αντικείμενα και ταυτόχρονα θα στολίσει με τον κομψό σχεδιασμό της την  είσοδο μας, μπορεί να αποτελέσει μια πρακτικότερη εναλλακτική της κονσόλας δίνοντας μας τη δυνατότητα για καλύτερη αξιοποίηση του χώρου.

inart-diakosmisi-eisodou-2

Μια τολμηρή δήλωση

Μια αντισυμβατική Industrial σύνθεση με μεταλλικές επιφάνειες, προκλητικά έπιπλα και απροσδόκητα διακοσμητικά υπογράφει ηχηρά την εισαγωγή μας σε ένα χώρο με αναμφισβήτητα έντονη προσωπικότητα και άποψη.

inart-industrial-chic

Σοφιστικέ Λάμψη

Καθρέπτης στον τοίχο και στην επένδυση της κονσόλας, φωτιστικά  από γυαλί και μεταλλικά στοιχεία  μια λευκή πολυθρόνα και μια τολμηρή επιλογή στο χρώμα του τοίχου, κοσμούν ένα φουαγιέ  που αντανακλά μια ουδέτερη κομψότητα χωρίς να είναι καθόλου μα καθόλου βαρετό.

inart modern